Om

Uppvuxen på landet. Bosatt i Skara; se kartan till höger. Hyfsat välutbildad (har pluggat 4,5 år på högskolenivå, främst företagsekonomi).

 

Inom konstområdet är jag mestadels självlärd. Men jag har deltagit på studiecirklar, tecknat kroki och deltagit på kortare kurser. Jag har dessutom gått två år på Skövde konstskola.

 

Några av de samlingsutställningar jag medverkat på:

Skarasalongen, 2016

Konstafton (via NBV), Lidköping 2016

Bildkällans Vårsalong, Falköping 2017

KAC:s Vårsalong, Skövde 2017

Skövde konstskolas vårutställning, 2018

Konstutställningen Kroppen, Skövde 2018

Bildkällans Vårsalong, Falköping 2019

Skövde konstskolas vårutställning, 2019

KAC:s Sommarsalong, Skövde 2019

 

Jag tycker att konstområdet är väldigt stimulerande - samtidigt som jag uppskattar friheten inom konsten så är självkritik viktigt. Den som är självgod har alla möjligheter att slå sig till ro med ett manér som visat sig uppskattat. Den som är ambitiös och nyfiken kan alltid betrakta sin konst ur ett annat perspektiv och utvecklas. Åt den som är tveksam till nyttan med konst rekommenderar jag varmt konsthistorikern Lee Sandsteads "peptalk".

 

Är du intresserad av mina bilder, vill göra en beställning eller har förslag på kreativa samarbeten är du förstås välkommen att kontakta mig. Även "vanliga" arbeten med anknytning till kultur eller kreativitet är intressanta - jag börjar gärna i liten skala så att du kan se att jag levererar resultat. Eftersom jag är ganska lätt att ha att göra med så får du gärna höra av dig om du vill ta en fika och prata jobb. Synpunkter är också välkomna, jag kritiserar ständigt mig själv för att utvecklas, så hoppa gärna in och hjälp till (med reservation för skitstövlar) - kontaktformulär finns härintill.


Företag, föreningar, jordbor och eventuella utomjordingar är varmt välkomna att spara mina kontaktuppgifter.

 

Slutligen ett tack till världens bästa gym; Hälsostudion i Skara, som låter mig visa mina bilder i entrén. Tack också till Morguefile vars bilder jag haft stor glädje av. Kan också rekommendera tre poddar, finns på Spotify, till den som tycker om långa samtal med konstnärer; "Austin Art Talk", "The Practical Creative" och "The Savvy Painter" (lyssna på avsnitten; 10 aug 2017, 25 jan 2018 och 8 mars 2018 om du vill lära dig materialkunskap!).

 

Swedish aspiring artist. This website shows my pictures and if you are interested in my work you are welcome to contact me.

 
 
 

E-post

Telefon

Instagram

info@andersbilder.com

073 - 701 36 58

anders4art

© Anders Lundgren