Beställningar

Ett porträtt av en kär familjemedlem eller ett husdjur kan vara en uppskattad gåva eller förgylla den egna väggen. Eller kanske behöver du hjälp med en illustration? Jag tar emot beställningar!


Självfallet vill du som beställare att ett porträtt ska bli "likt" - så att du känner igen dina nära och kära. Och jag kan göra sådana bilder och vill förstås ha nöjda beställare. Samtidigt månar jag om min konstnärliga frihet. Jag som konstnär och du som beställare får förmodligen större glädje av ett porträtt som jag tycker är konstnärligt intressant och uttrycker mina känslor.


I praktiken blir det nog sällan någon konflikt oss emellan, tycker du om min övriga konst tycker du förmodligen ganska bra om mina beställningsuppdrag också. Bilderna nedan ger prov på min tekniska skicklighet och ger kanske ger lite idéer om hur resultatet av en beställning kan bli (även om jag inte nödvändigtvis gjort dem som beställningar).

Ett upplägg är att vi bestämmer pris och diskuterar dina önskemål. Sedan gör jag en konstnärlig bild som jag tycker om. Vill du som beställare inte köpa just den bilden kan du köpa andra produkter jag gjort för motsvarande belopp och jag kan sälja bilden du beställt till någon annan. Detta upplägg kan förstås vara känsligt om det gäller ett familjeporträtt och helt oproblematiskt om det gäller ett husdjur.


Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar för just dig!


Världen är full av möjligheter och så många av dem går förlorade för att människor inte vågar kommunicera med varandra - det tycker jag är synd.